Skip to content

vtwonen make-over 7 Najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 1 primetime

Jaren ’30 hoekwoning in Baarn

Na klein in de Jordaan te hebben gewoond, betrokken Koen en Anneloes 2,5 jaar geleden een riante jaren ’30 woning in Baarn. Bij binnenkomst werd het stel direct verliefd op de ruimte, het authentieke karakter en de contrasterende moderne aanbouw van het huis. Het huis voldoet aan al hun wensen, maar met het interieur zijn ze minder tevreden. Door de u-vormige woonruimte is dé perfecte indeling nog niet gevonden. Daarbij heeft Anneloes naar eigen zeggen weinig gevoel voor styling en is Koen kleurenblind. Tel daar een smaakverschil bij op en een woonprobleem is ontstaan.

Koen & Anneloes ‘Hij houdt van hotel chique, zij van klassiek romantisch’

Koen houdt van een hotel chique interieur en ziet het liefst donkere rustige kleuren in combinatie met stoere meubels die ook vooral praktisch moeten zijn. Een echte tegenpool van Anneloes, die het huis het liefst klassiek romantisch inricht met lichte tinten gecombineerd met antieke items van oma. vtwonen stylist Fietje schiet te hulp en vervangt de bij elkaar geraapte inboedel voor een volwassen combinatie van meubels. Dit alles in een rustige basis met warme kleuraccenten in vergrijsde rozetinten en verschillende materialen. Ze vat het samen onder de noemer: bourgondisch warm welkom. De blikvanger? De bordeauxrode eettafel in combinatie met blauwe eetkamerstoelen!

vtwonen make-over 1 primetime
vtwonen make-over 1 primetime
vtwonen make-over 1 primetime

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 1 primetime

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
 • Eijffinger Museum
  Eijffinger
  Museum 307310
 • Flexa Chocolate Milk
  Flexa
  Chocolate Milk
 • Flexa Heart Wood
  Flexa
  Heart Wood
 • Flexa Perky Limestone
  Flexa
  Perky Limestone
vtwonen make-over 1 primetime
vtwonen make-over 1 primetime
vtwonen make-over 1 primetime

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp