Skip to content

vtwonen make-over 8 voorjaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 8 voorjaar 2022

Roos & Michiel Nieuwbouw herenhuis in Amsterdam

Samen met hun drie kinderen wonen Roos & Michiel sinds vijf jaar in een nieuwbouw herenhuis aan het water in Amsterdam. De basis van de woning staat als een huis: hoge industriële plafonds, een hoge vide en gouden kozijnen zijn ware blikvangers. Toch wil het met de inrichting niet lukken. Door de hoogte én de grootte van het huis, lukt het Roos en Michiel niet om warmte, sfeer en eenheid te creëren. Tel daarbij op dat de woonsmaken van de twee mijlenver uit elkaar liggen: zij houdt van kleurrijk en brocante terwijl zijn smaak rustig en industrieel is. Toch is er één ding waar ze beide dol op zijn: een gouden randje!

Een hoge, open woonruimte Warme eenheid op alle verdiepingen

Het huis van Roos & Michiel is erg groot en hoog en vraagt om grote gebaren en gedurfde statements. Aan dat lef ontbreekt het de twee, maar gelukkig durft vtwonen stylist Eva wel, ze geeft het interieur zachte stadse allure met een stoere twist! Eva maakt optimaal gebruik van de grote ruimtes en enorme hoogtes en creëert een warm thuis met woonfuncties voor het hele gezin. In de keuken komt een lange eettafel van tweeënhalve meter voor urenlang tafelplezier. Een verdieping hoger pakt Eva in de zithoek uit met een multifunctionele XXL elementenbank waar het gezin tv kan kijken, van de open haard of van het prachtige uitzicht geniet. Door kleuren, materialen en patronen te herhalen vormen alle verdiepingen een warme eenheid mét een gouden randje!

vtwonen make-over 8 voorjaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 8 voorjaar 2022
vtwonen make-over 8 voorjaar 2022
vtwonen make-over 8 voorjaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 8 voorjaar 2022
vtwonen make-over 8 voorjaar 2022
vtwonen make-over 8 voorjaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Wit Sesam
  Flexa
  Wit Sesam
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Pink Nudity
  Flexa
  Pink Nudity
 • Eijffinger Posy
  Eijffinger
  Posy

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp