Skip to content

vtwonen make-over 9 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Bram & Marloes Geschakelde woning in Woudenberg

Bram & Marloes wonen samen met hun drie kinderen in een geschakelde woning in Woudenberg. Nadat ze het huis vijf jaar geleden betrokken, maakten ze een heftige periode door waardoor het aan tijd ontbrak om het interieur aan te pakken. Nu de rust is wedergekeerd is het zover: het gezin kan niet wachten om van hun huis een thuis te maken. De ratjetoe aan meubels moet plaats maken voor een volwassen interieur waarin de woonsmaken van het stel samenkomen. vtwonen stylist Fietje gaat aan de slag.

Mix & match Expressieve mix van kleuren & materialen

De grootste uitdaging zit ‘m in het grote smaakverschil tussen de twee. Zij houdt van Scandinavische met een frisse touch pastel. Hij daarentegen is gek op de industriële, donkere woonstijl. Fietje draait er haar hand niet voor om en weet raad. Het resultaat is een stoer interieur met een frisse, kleurrijke touch-up. In de zithoek is, met een XXL ziteiland én twee losse fauteuils, meer dan voldoende zitruimte gecreëerd om heerlijk met het gezin te ontspannen. De eethoek is dé perfecte combi tussen stoer en zacht pastel: de bootvormige tafel in onderhoudsarm donkerblauw fenix wordt omringd door een kleurrijk bloemenspektakel.

vtwonen make-over 9 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 9 najaar 2022
vtwonen make-over 9 najaar 2022
vtwonen make-over 9 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kleurenpalet
  • Flexa Urban Taupe
    Flexa
    Urban Taupe
  • Flexa Zandsteenbruin
    Flexa
    Zandsteenbruin
vtwonen make-over 9 najaar 2022
vtwonen make-over 9 najaar 2022
vtwonen make-over 9 najaar 2022

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp