Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

vtwonen Stijl Studio Indigo Loft

Laat je inspireren door de trendkleur van 2022 en creëer je eigen indigo blauwe loft met ruimte voor je mooiste verzamelingen, grijsgroene planten en art wall in een industrieel jasje!

Indigo blauw houdt van jou

Blauw op blauw op blauw: haal de trendkleur van 2022 in huis met vtwonen Stijl Studio Indigo Loft! Accenten in modderkleuren en een toefje zwart zorgen voor spanning in het verder indigo blauwe kleurenpalet. En deze Indigo Loft gaat pas echt leven door te spelen met uiteenlopende materialen! Zo zien we in het zitgedeelte een mix van stoere materialen als grove bouclé, keramiek, wol, suède, beton gerecycled kunststof en zwart hout.

Industrieel wonen in een elegante jas

Geen wand is onbenut gelaten in deze stoere loft. Boven de bank presenteren twee XXL zwart eiken wandplanken een spannend stilleven van keramiek, kunst en fijne accessoires in een industrieel jasje. Achter de slanke eetset - in een niet alledaagse materialen mix van Fenix, geschuurd leer, gerecycled kunststof en fiberglass - zorgt de XXL behangprint voor verbinding met buiten. Met de roomdivider in glad zwart hout en gevuld met stoere grijsgroene planten, halen we de natuur naar binnen! En in je eigen art wall met kunststukken verstop je stijlvol je tv.

Beleef live! exclusief bij Eijerkamp

Bekijk de video voor een sneak peek van vtwonen Stijl Studio Indigo Loft in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis'.

Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

In het nagenoeg blauwe kleurenpalet zorgt de duurzame, onderhoudsarme PVC vloer voor warmte. De gekozen muurverf van LAB PAINT in deze vtwonen Stijl Studio draagt de wereld een warm hart toe: de op waterbasis ontwikkelde ecologische verf bevat geen giftige stoffen, is zeer goed reinig baar en wordt volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Met elke vijf liter verkochte LAB PAINT muurverf voorziet het duurzame verflabel één persoon van zuiver drinkwater. Een eerlijke deal voor een betere wereld!

Lees meer
Trendkleuren
 • Flexa Brave Ground
  Flexa
  Brave Ground
 • Hero's Time
  Vestingh LAB Paint
  Hero's Time No. 138
 • BN Wallcoverings Misty Tiles 200423
  BN Wallcoverings
  Misty Tiles 200423

vtwonen Stijl Studio Indigo Loft exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Indigo Loft en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels