Skip to content
Henders en Hazel City Wandtafel
Henders en Hazel City Wandtafel
Vergroten
  • Henders en Hazel City Wandtafel
1/4
Item 1 of 4

Henders en Hazel City Wandtafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel City Wandtafel

Wandtafel City van Henders en Hazel is een luchtige, industriële toevoeging aan je interieur met een speelse touch. De kast toont een stoer contrast tussen het lichte eiken fineer in de kleur Railway Brown en het zwarte, metalen frame. Het open onderstel zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarnaast biedt het dressoir de mogelijkheid spullen uit het zicht in de lade op te bergen en tentoon te stellen in de open vakken. Wandtafel City is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat deze in ieder interieur past. 

De City serie van Henders en Hazel is een geschikt woonprogramma voor verschillende woonstijlen. Combineer diverse meubels uit deze collectie voor een stijlvol geheel. Shop wandtafel City uit de collectie van Henders & Hazel nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610670
Breedte 110 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 35 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Railway Brown, zwart
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer