Skip to content

Hofstede Raanhuis eettafels

Ontdek de complete collectie Hofstede Raanhuis eettafels in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Tafelen in stijl met de maatwerk tafels van Hofstede Raanhuis

De collectie eettafels van het Nederlandse Hofstede Raanhuis wordt gekenmerkt door ambachtelijke details en gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen. De Nederlandse meubelfabriek uit Renkum produceert sinds 1913 een veelzijdige collectie maatwerk tafels van uitmuntende kwaliteit. Inspiratie opdoen? Bekijk de collectie online of kom langs in onze woonwinkels om alle mogelijkheden te ontdekken!

Stel jouw Hofstede Raanhuis eettafel naar wens samen

De collectie eiken eettafels van Hofstede Raanhuis biedt eindeloos veel mogelijkheden in vormen, afmetingen, afwerkingen, onderstellen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een stoer exemplaar door te kiezen voor een donkere afwerking en robuuste, centrale poot of kies voor elegantie met een eetkamertafel met lichte afwerking en elegant, vierpotig onderstel. Eén ding is zeker: alle tafels zijn vervaardigd uit duurzaam en sterk materiaal, bevatten ambachtelijke details en hebben een hoogwaardige afwerking!

Van rond tot vierkant tot organisch: Hofstede Raanhuis tafels in talloze vormen

Of je nu voor strak vierkant of speels organisch wil gaan: dankzij de ruime keuze in vormen past een Hofstede Raanhuis tafel bij ieders woonwensen en in elk interieur. Heb je een ronde muur in de eethoek? Dan voelt een ronde eettafel met eetkamerstoelen en/of eettafelbank zich helemaal thuis. Een lange, rechte wand? Ga dan voor een lange, royale eettafel met brede eetkamerbank en meerdere eettafel stoelen voor extra veel zitplekken. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

Hofstede Raanhuis eettafels bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de maatwerk tafels van Hofstede Raanhuis op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete Hofstede Raanhuis eettafel in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de bijzondere collectie van Hofstede Raanhuis nu bij Eijerkamp!

Lees meer