Skip to content
Household Hardware Vanessa Fauteuil
Household Hardware Vanessa Fauteuil
Vergroten
  • Household Hardware Vanessa Fauteuil
1/15
Item 1 of 15

Household Hardware Vanessa Fauteuil

Levertijd: 5-6 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Household Hardware Vanessa Fauteuil

Vorstelijk zitten: neem plaats in fauteuil Vanessa van Household Hardware. Deze zwarte fauteuil is volledig met de hand gemaakt in Marokko en vervaardigd uit polyester. De opengewerkte structuur van de stoel doet denken aan de rotan pauwenstoelen zoals we die vroeger veel zagen, maar dan in een modern jasje. Naast getoond model is deze fauteuil verkrijgbaar in diverse andere uitvoeringen.

Shop fauteuil Vanessa van Household Hardware nu online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644723
Materiaal Polyester
Kleur Zwart
Merk Household Hardware
Woonstijl  Klassiek
Barcode 8719172763584
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer