Skip to content
Interstar 211-50 Opbergkast
Interstar 211-50 Opbergkast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Interstar 211-50 Opbergkast
1/2
Item 1 of 2

Interstar 211-50 Opbergkast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Interstar 211-50 Opbergkast

Eigen kwaliteitsmeubelen naar wens samengesteld

Een ambachtelijk meubel, geheel naar eigen wens gemaakt en met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Met het Maatwerkprogramma stel je in enkele eenvoudige stappen jouw eigen meubel samen. Of je stijl nu klassiek, landelijk of modern is, met de uitgebreide keuze in indelingen, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden in massief Frans eikenhout bepaal je zelf tot in detail het uiteindelijke ontwerp. Het resultaat: een uniek en op maat gemaakt kwaliteitsmeubel, een sieraad voor jouw interieur.

Uniek meubel met oneindige mogelijkheden

Met het uitgekiende systeem van het Maatwerkprogramma bepaal je zelf het uiterlijk, de indeling en de uitstraling van uw meubel. Het Maatwerkprogramma biedt een ruime keuze aan indelingen bovenbladen, deurtypes en poten/plinten. Gecombineerd met de talloze opties voor grepen en houtkleuren zijn de mogelijkheden van het Maatwerkprogramma bijna oneindig.

De meubels van het Maatwerkprogramma worden door ervaren vakmeubelmakers in Nederland gemaakt. Voor de vervaardiging van de meubels wordt gebruik gemaakt van eerste klas gecertificeerd, duurzaam geoogst, Frans rustiek eikenhout. Dankzij de ambachtelijke werkwijze en het unieke keuzesysteem garandeert het Maatwerkprogramma unieke meubels met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Laat je vrijblijvend adviseren!

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van het Maatwerkprogramma? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat je vrijblijvend adviseren. Je wordt verrast door de veelzijdigheid van het Maatwerkprogramma!

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Interstar 211-50 Opbergkast
Interstar 211-50 Opbergkast