Skip to content

Interstar kasten

Ontdek alle Interstar kasten in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Interstar kasten Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Interstar kasten

De design kasten van Interstar worden gekenmerkt door een slank design, strakke lijnen en rechte hoeken in een uitgebreid kleurenpallet. Dankzij haar eigen fabriek realiseert Interstar uniek maatwerk van hoogstaande kwaliteit en Nederlandse bodem! Inspiratie opdoen of advies nodig? Ontdek alle Interstar kasten in ons Slaap Experience Center in Zutphen of bekijk een selectie online!

Interstar kasten: rijke design beleving op maat

Creëer jouw perfecte kledingkast, tv-meubel, dressoir, wandmeubel of ander opberger dankzij de vele mogelijkheden die de systemen van Interstar bieden. Zo stem je het meubel helemaal af op jouw interieur, smaak en persoonlijkheid. Kies uit diverse houtsoorten met een gelakte, matte of hoogglans afwerking en maak de kast af met je favoriete front, greep en kleur.

Interstar kasten voor iedere woonstijl

Doordat je alle kasten zelf samenstelt, passen ze in iedere woonstijl en creëer je iedere gewenste kast. Ga bijvoorbeeld voor een moderne, royale wandkast in de woonkamer met ruimte voor je televisie of stel een compact dressoir samen in warm beige voor in de hal. Mix en match diverse meubels in dezelfde kleuren en materialen of creëer een speels interieur door verschillende kleuren en/of materialen met elkaar te combineren. Met de systemen van Interstar kun je alle kanten op!

Interstar kasten bij Eijerkamp

Ontdek de kastencollectie nu online op Eijerkamp.nl of bekijk Interstar in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je tijdens een kastadvies op maat graag bij het samenstellen van de Interstar kast in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen die perfect bij jouw woonwensen past. Ontdek Interstar nu bij Eijerkamp!

Lees meer