Skip to content
Karat TV060 Tv-meubel
Karat TV060 Tv-meubel
Vergroten
  • Karat TV060 Tv-meubel
1/2
Item 1 of 2

Karat TV060 Tv-meubel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Karat TV060 Tv-meubel

Tv-meubel TV060 van Karat is een tijdloze en veelzijdige toevoeging in de multimediahoek van de woonkamer. Het antraciet kleurige meubel biedt voldoende opbergruimte voor alle spullen die je graag dicht bij de tv opbergt. Het Karat tv-meubel is voorzien van lades en deuren met soft-close systeem. Getoonde uitvoering is afgewerkt met basalt keramiek blad en zwevende plint. 

Karat kasten zijn volledig naar wens samen te stellen uit tal van afmetingen, materialen en kleurcombinaties. Naast materiaalkeuze voor hout en metaal, behoren ook glas en keramiek tot de mogelijkheden. Zo is er een Karat kast voor iedere woonstijl en woonruimte. 

Ontdek de vele mogelijkheden van Karat TV060 TV-meubel in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636352
Breedte 240 cm
Hoogte 56 cm
Diepte 41 cm
Materiaal Keramiek, Eiken Fineer
Kleur Antraciet
Merk Karat
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer