• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eijerkamp Special Label Gustav fauteuil is een design van Peter van de Water exclusief voor Eijerkamp. De designfauteuil is ontworpen ter ere van het 90-jarig bestaan van de woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Een limited edition in een exclusieve combinatie van zacht buffelleer en comfortabel Image stof met een black grey voet. Gustav is geïnspireerd op het Tsjechisch kubisme: zichtbaar in de hoekige vormen en grafische lijnen.

Ontdek de Eijerkamp Special Label Gustav fauteuil exclusief voor Eijerkamp nu in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1578975
Breedte 99 cm
Diepte 80 cm
Hoogte 88,5 cm
Kleur Cognac
Materiaal Stof
Armleuningen Ja
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Label
Stijlstudio vtwonen Industrieel - voorjaar 2019
Make-over vtwonen Aflevering 2 winter 2018 Aflevering 3 winter 2018 Aflevering 4 voorjaar 2019 Aflevering 6 voorjaar 2019 Aflevering 8 voorjaar 2019
Trend vtwonen aflevering 2