Skip to content
Leolux Tampa Bean Salontafel
Leolux Tampa Bean Salontafel
Vanaf 580.-
Vergroten
  • Leolux Tampa Bean Salontafel
1/2
Item 1 of 2

Leolux Tampa Bean Salontafel

Vanaf 580.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Tampa Bean Salontafel

Salontafel Tampa Bean van designer Norbert Beck voor Leolux is een organisch vormgegeven salontafel met een breed scala aan mogelijkheden om het ontwerp volledig naar eigen inzicht samen te stellen. Het tafelblad kan worden uitgevoerd in glas of lak en vormt zo een uitgesproken contrast met het onderstel dat standaard wordt uitgevoerd in een zwarte poedercoat, maar optioneel ook uit te voeren is in elke andere Leolux epoxy-kleur.

Salontafel Tampa van Leolux is tevens verkrijgbaar in de vormen Round en Ovo welke andere afmetingen hebben dan de Bean uitvoering. Hierdoor zijn de drie modellen perfect met elkaar te combineren om zo een verrassende combinatie van vormen, materialen, hoogtes en diameters te creëren.

Optioneel is salontafel Tampa te complementeren met dienblad Troy voor extra afzetruimte. Het dienblad kan eenvoudig op het onderstel worden geplaatst.

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Leolux Tampa Bean Salontafel
Leolux Tampa Bean Salontafel