Skip to content
NORR11 Little Big Fauteuil
NORR11 Little Big Fauteuil
Vanaf 1599.-
Vergroten
  • NORR11 Little Big Fauteuil
1/11
Item 1 of 11

NORR11 Little Big Fauteuil

Vanaf 1599.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over NORR11 Little Big Fauteuil

Fauteuil Little Big van NORR11 is een uitnodigende stoel die zich laat kenmerken door organische vormen. Comfort was de belangrijkste pijler tijdens het ontwerpproces en dat is gelukt. De stoel heeft een haast omhelzend design gekregen, dat tegelijkertijd karakter uitstraalt. Little Big is verkrijgbaar met een bekleding van stijlvol bouclé, linnen of fluweel in diverse kleuren, maar kan tevens worden aangepast naar de voorkeuren van de klant.

Vraag een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden van Little Big fauteuil van NORR11. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1624924
Breedte 77 cm
Hoogte 76.5 cm
Diepte 75 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Burned Orange
Merk NORR11
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer