Skip to content
Passe Partout Medusa Elementenbank
Passe Partout Medusa Elementenbank
Vanaf 4865.-
Vergroten
  • Passe Partout Medusa Elementenbank
1/14
Item 1 of 14

Passe Partout Medusa Elementenbank

Vanaf 4865.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Medusa Elementenbank

Geniet van pure luxe op bank Medusa uit de collectie van Passe Partout. Deze uiterst veelzijdige elementenbank biedt oneindige mogelijkheden om een zitlandschap te ontwerpen dat naadloos aansluit op de persoonlijke woonwensen en de ruimtelijke omgeving.

De modulaire Medusa bank kenmerkt zich door zijn royale volumes en zachte en uitnodigende ronde vormen. Hoewel massief vormgegeven oogt Medusa relatief luchtig doordat de verschillende zitelementen optisch lijken te zweven boven de vloer. De schaduwwerking die hierdoor ontstaat versterkt dit zwevende effect.

Voor uitmuntend zitcomfort is Medusa van Passe Partout voorzien van een zitting gevuld met HR schuim en pocketveren. De rugkussens in de bank zijn voor zacht comfort voorzien van donsveren en schuimstaafjes. Een combinatie van materialen die garant staat voor ontspannen genieten.

Dankzij de vele verschillende elementen is bank Medusa volledig naar wens samen te stellen. Van compacte zitbank tot royaal lounge landschap: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het design van de bank is naar eigen hand te zetten met de keuze uit stofsoorten in een breed scala van kleuren.

Vraag voor meer informatie over bank Medusa van Passe Partout vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze woonwinkel in Zutphen, we adviseren je graag over de mogelijkheden.
Passe Partout Medusa Elementenbank
Passe Partout Medusa Elementenbank