Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
PBJ Designhouse Less Opbergkast
PBJ Designhouse Less Opbergkast
Vergroten
  • PBJ Designhouse Less Opbergkast
1/10
Item 1 of 10

PBJ Designhouse Less Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over PBJ Designhouse Less Opbergkast

Wandcombinatie Less van het Deens designmerk PBJ Designhouse is een minimalistisch en stijlvol ontwerp van designer Michael H. Nielsen. Deze praktische wandcombinatie kenmerkt zich door het gebruik van weinig materialen maar zorgt desalniettemin voor voldoende opbergruimte. Doordat Less aan de muur bevestigd wordt, lijkt het alsof het wandmeubel zweeft in de woonruimte. Less is vervaardigd uit hout en verkrijgbaar in diverse houtsoorten, kleuren en afmetingen. Op deze manier kan deze wandcombinatie volledig naar eigen wens worden samen gesteld.

Ontdek de mogelijkheden van wandcombinatie Less van PBJ Designhouse in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617657
Materiaal Hout
Merk PBJ Designhouse
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer