Skip to content
PUUUR Thompson Tv-meubel
PUUUR Thompson Tv-meubel
Van 4000.- Voor 3399.-
Vergroten
  • PUUUR Thompson Tv-meubel
1/5
Item 1 of 5

PUUUR Thompson Tv-meubel

Van 4000.- Voor 3399.-
Levertijd: 6-8 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over PUUUR Thompson Tv-meubel

Ontdek Thompson Tv-meubel van PUUUR in de exclusieve kleur Fusion, een subtiele lichtgrijze kleur, ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. Dit elegante en strak vormgegeven dressoir komt in iedere ambiance tot zijn recht. Met Thompson Tv-dressoir haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis, maar ook een praktische oplossing, doordat het dressoir voldoende opbergruimte biedt. De ruime opbergruimte biedt plaats aan bijvoorbeeld media-apparatuur, kabels en accessoires, waardoor de woonkamer altijd netjes georganiseerd blijft. 

Thompson Tv-dressoir is met vakmanschap handgemaakt in Nederland en vervaardigd uit hoogwaardig MDF eiken fineer hout. Daarnaast is de basisplaat vervaardigd uit MDF, dit is een duurzaam materiaal omdat dit voornamelijk bestaat uit houtsnippers en zaagsel.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de unieke variant van de Thompson Tv-dressoir uit de collectie van PUUUR of bezoek onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. 

Vanaf prijs is als getoond in exclusieve uitvoering in beige kleur Fusion met een matte of metallic afwerking in afmeting 220x40x65 cm.

PUUUR Thompson Tv-meubel
PUUUR Thompson Tv-meubel