Skip to content

Matrassen 140x200 van alle bekende slaapmerken

Ervaar alle matrassen 140x200 in onze winkels. Met slaapadvies van onze slaapexperts.

Matrassen
Filteren Filter & Sorteer
 • merk 0
 • kleur 0
 • materiaal 0
 • comfort 0
 • materiaal vulling 0
 • woonstijl 0
 • prijs 0
 • acties 0
 • maat 1
  • Toon alle opties
   Toon minder opties
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Twijfelaar matras 140x200

Een matras 140x200 cm wordt ook wel twijfelaar matras genoemd. Een twijfelaar matras is een matras met een tussenmaat die groter is dan een eenpersoons matras, maar kleiner dan een standaard tweepersoons matras. Meestal heeft een twijfelaar matras een breedte van 120 cm of 140 cm en een lengte van 200 cm. Een twijfelaar matras kan een goede optie zijn voor kleine slaapkamers, waar ruimte beperkt is. Het biedt voldoende ligruimte voor één persoon om comfortabel te slapen, terwijl het ook geschikt is voor twee personen die dicht bij elkaar willen liggen.

Ontdek het ruime aanbod matrassen

Bij Eijerkamp hebben we meer dan 150 bekende merken onder één dak, waaronder een uitgebreide selectie op het gebied van slapen. Of je nu op zoek bent naar een matras met koudschuim, pocketvering, traagschuim of een ander materiaal, wij hebben het juiste matras voor jouw slaapbehoeften. Met onze diverse collectie matrassen in de maat 140x200 cm bieden we voor ieder wat wils.

Onze koudschuim matrassen in de afmeting 140x200 cm staan bekend om hun goede ventilatie en veerkracht, terwijl onze pocketvering matrassen uitstekende ondersteuning bieden door middel van individueel verpakte veren. Voor wie op zoek is naar ultiem comfort en het verminderen van drukpunten, is een traagschuim matras in deze maat een uitstekende keuze. Daarnaast bieden wij ook latex matrassen in de afmeting 140x200 cm aan. Latex matrassen zijn een populaire keuze vanwege hun natuurlijke eigenschappen en comfortabele ligervaring.

Matras 140x200 cm bij Eijerkamp kopen

Wil je een matras 140x200 bij Eijerkamp kopen? Goed plan! Bekijk op deze pagina al onze verschillende modellen. Een nog beter plan is om onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal te bezoeken voor het allerbeste slaapadvies. Onze slaapexperts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste matras in de maat 140x200 cm. Ze luisteren naar jouw wensen en behoeften en begeleiden je naar de beste optie die past bij jouw slaapvoorkeuren. We streven ernaar om jou de perfecte slaapervaring te bieden, zodat je elke ochtend uitgerust en energiek wakker wordt.

Lees meer