• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

Spectral Air: een ultradunne televisieoplossing om de televisie moeiteloos onderdeel te maken van de omgeving. Spectral Air maakt het mogelijk de kabels van de televisie volledig onzichtbaar te maken: de kabelafdekking in het meubel geleidt de kabel tussen de kastelementen, het Airbord en de televisie en verbergt ze op elegante wijze.

De flinterdunne basis van Spectral Air maakt het mogelijk ongewenste kabels te doen verdwijnen, met diverse uitbreidingen is het mogelijk van Spectral Air een televisiemeubel te maken vol opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld apparatuur. Voor een optimale beeldbeleving is het daarnaast mogelijk het meubel uit te voeren met Spectral Smart Ligt: zachte, sfeervolle achtergrondverlichting verlichten door middel van onzichtbare LED-strips de bovenrand van het meubel en creëren zo een ruimtelijk en behaaglijk effect. De verlichting is optioneel met een mobiele app te bedienen en in te stellen.

Ontdek de hoogwaardige materialen, kleursamenstellingen en oneindige mogelijkheden van Spectral Air in onze woonwinkels. Onze adviseurs staan klaar voor een persoonlijk advies.

Kenmerken
Artikelnummer 1603765
Breedte 160 cm
Diepte 48 cm
Hoogte 15 cm
Kleur Champagne
Materiaal Staal
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Spectral
Stijlstudio vtwonen Klassiek
Woonoplossing vtwonen Televisiemeubel