• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Tangled salontafel van Spectrum, ontworpen door Caroline Wilcke, is geïnspireerd op de stalen raamkozijnen van industriële gebouwen.

Nederlands designer Caroline Wilcke(1980) is opgeleid als goudsmid. Kunst en architectuur zijn voor de Toonaangevend designer een belangrijke inspiratiebron, dit  is terug te zien in de ranke maar toch ook stoere Tangled serie van Spectrum. 

Het grafische frame bestaat uit stalen profielen en het glazen tafelblad benadrukt de strakke lijnen van de Tangled salontafel. De salontafel bestaat uit twee elementen, het kleine deel is verrijdbaar. De grote glasplaat is ook te vervangen door een kussen, waardoor de tafel ook als bankje gebruikt kan worden.

Shop Spectrum Tangled salontafel online of laat je adviseren in onze woonwinkels.

Kenmerken
Artikelnummer 1520444
Breedte 130 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 38 cm
Kleur Epoxy zwart
Materiaal Glas
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Merk Spectrum