Skip to content
Spectrum Tangled Salontafel
Spectrum Tangled Salontafel
Vanaf 2332.-
Vergroten
  • Spectrum Tangled Salontafel
1/3
Item 1 of 3

Spectrum Tangled Salontafel

Vanaf 2332.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Spectrum Tangled Salontafel

De Tangled salontafel van Spectrum, ontworpen door Caroline Wilcke, is geïnspireerd op de stalen raamkozijnen van industriële gebouwen.

Nederlands designer Caroline Wilcke(1980) is opgeleid als goudsmid. Kunst en architectuur zijn voor de Toonaangevend designer een belangrijke inspiratiebron, dit  is terug te zien in de ranke maar toch ook stoere Tangled serie van Spectrum. 

Het grafische frame bestaat uit stalen profielen en het glazen tafelblad benadrukt de strakke lijnen van de Tangled salontafel. De salontafel bestaat uit twee elementen, het kleine deel is verrijdbaar. De grote glasplaat is ook te vervangen door hout of rookglas.

Ontdek de mogelijkheden van Spectrum Tangled salontafel in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1520444
Breedte 130 cm
Hoogte 38 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Glas
Kleur Epoxy zwart
Merk Spectrum
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000318277
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer