Skip to content
Spectrum Tangled Vitrinekast
Spectrum Tangled Vitrinekast
Vanaf 4808.-
Vergroten
  • Spectrum Tangled Vitrinekast
1/5
Item 1 of 5

Spectrum Tangled Vitrinekast

Vanaf 4808.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Spectrum Tangled Vitrinekast

Vitrinekast Tangled van Spectrum kenmerkt zich door het elegante grafisch lijnenspel en de sierlijke details. Deze kast is een ontwerp van meubelontwerpster en goudsmid Carolina Wilcke (1980). De inspiratie achter deze vitrinekast haalde de meubelontwerpster uit de oude stalen raamkozijnen die in industriële gebouwen zichtbaar zijn.

Het ranke postuur van deze kast is gemaakt van tien millimeter massief staal en verkrijgbaar met helder of gerookt glas. Verder is Tangled uitgevoerd met twee magneet sluitende deuren. Ontdek de mogelijkheden van vitrinekast Tangled van Spectrum in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1569324
Breedte 86 cm
Hoogte 158 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Glas
Kleur zwart
Merk Spectrum
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000361952
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer