• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Zero G 400 van Tempur is een verstelbare bedbodem welke optimale ondersteuning en comfort biedt waardoor te allen tijde van een optimale nachtrust wordt genoten. Met slechts een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening neemt de Zero G 400 moeiteloos een desgewenste positie aan waarmee een compleet gevoel van gewichtsloosheid wordt gerealiseerd.

De Tempur Zero G 400 verstelbare bedbodem maakt het mogelijk de benen tot iets boven het hart te positioneren. Hierdoor wordt de druk op de onderste ruggenwervels verlicht en wordt de bloedsomloop verbetert om zo een optimale staat van ontspanning te ervaren. Dit draagt bij aan een goede nachtrust en een diepe slaap om zo ontspannen en uitgerust weer wakker te worden.

Mogelijkheden
De Zero G 400 bedbodem van Tempur is gestoffeerd en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en beige. Tevens is de Zero G 400 te voorzien van diverse poten in verschillende hoogtes. De bedbodem is leverbaar zonder hoofdbord, maar optioneel ook verkrijgbaar met een zwevend hoofdbord in dezelfde kleur als het frame van de bedbodem.

Voordelen van de Tempur Zero G 400
- Draadloze afstandsbediening
- Vooraf ingestelde relax Zero Gravity positie voor directe verlichting van de onderrug
- Ingebouwde ontspannende massagefunctie met diverse intensiteiten en timer

Afmetingen
De Zero G 400 bedbodem van Tempur is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210 cm
- 90 x 200/210 cm
- 160 x 200/210 cm
- 180 x 200/210 cm

Kenmerken
Artikelnummer 1568677
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Kleur Zwart
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Tempur