Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Tonone Bolt Vloerlamp
Tonone Bolt Vloerlamp
Van 487.- Voor 399.-
Vergroten
  • Tonone Bolt Vloerlamp
1/6
Item 1 of 6

Tonone Bolt Vloerlamp

Van 487.- Voor 399.-
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Tonone Bolt Vloerlamp

Vloerlamp Bolt van Tonone heeft als uitganspunt traditionele mechanica en dat is goed te zien in het design. Kenmerkend aan deze industriële serie is de samenhangende constructie die door middel van scharnieren kan worden aangepast. Met behulp van de meegeleverde sleutel kan de lamp worden versteld voor de gewenste schijnrichting. Bolt is vervaardigd van staal en aluminium en tevens verkrijgbaar als tafellamp. De lamp is nu exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in de Flexa kleur van het jaar 2021 ‘Brave Ground’.

Shop vloerlamp Bolt van Tonone online en in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1622922
Diameter 15 cm
Hoogte 96 cm
Materiaal Aluminium
Kleur Brave Ground
Merk Tonone
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer