• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hanglamp Disque Slide Art uit de Trendhopper collectie heeft een schitterende lampenkap met een open structuur. Dit model is geïnspireerd op de oude laboratoriumverlichting en is vervaardigd uit multiplex. Maak het geheel af door deze lamp te voorzien van een kooldraadlamp als lichtbron! Disque Slide Art is leverbaar in diverse kleuren.

Deze lamp is een onderdeel van de unieke Slide Art collectie waarbij enkel alleen gebruik wordt gemaakt van vlakke materialen met zo weinig mogelijk elementen. Alle materialen zijn zoveel mogelijk FSC® gecertificeerd.

Kenmerken
Artikelnummer 1531010
Hoogte 36 cm
Diameter 75 cm
Kleur Zwart
Materiaal Multiplex
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Trendhopper
Make-over vtwonen Aflevering 3 najaar 2017
Aantal
547,- Nu 437,60