• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

Eetkamertafel Segmented van Vitra is een ontwerp van Charles & Ray Eames. Het echtpaar Eames bestempeld de eetkamertafel tot een van de belangrijkste plekken in huis, ook wel het warme hart van een woning. De nadruk op samenkomen als universeel element komt dan ook in al hun ontwerpen terug.

De Segmented tafel wordt gekenmerkt door het samenspel van afmetingen, materialen en kleuren. Het onderstel van de tafel bestaat uit een verbindingselement die de overige horizontale voeten bij elkaar houdt. De tafel is verkrijgbaar met een rond of bootvormig tafelblad in verschillende afmetingen, zodat er altijd spontane en formele zitopstellingen te vormen zijn. Ontdek alle mogelijkheden van de Eames Segmented tafel van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1603530
Breedte 240 cm
Diepte 110 cm
Hoogte 74 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Vorm Ovaal
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Vitra