Skip to content
Vitra Grand Repos Fauteuil
Vitra Grand Repos Fauteuil
Vanaf 5060.-
Vergroten
  • Vitra Grand Repos Fauteuil
1/8
Item 1 of 8

Vitra Grand Repos Fauteuil

Vanaf 5060.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Vitra Grand Repos Fauteuil

Loungefauteuil Grand Repos (2011) van de Italiaanse architect Antinio Citterio voor Vitra is een oorfauteuil met een elegante vormgeving. Het karakteristieke ontwerp wordt gekenmerkt door de ruime hoofdsteun, waarmee een aangenaam gevoel van geborgenheid ontstaat, en wordt benadrukt door de keuze voor decoratieve stiknaden.

Met de Grand Repos onthult Vitra een volledig nieuwe comfortervaring. Onder de stoffering zit een gesynchroniseerd mechanisme verborgen waardoor de relaxfauteuil traploos in elke gewenste positie kan worden gezet en volledig op jouw lichaamsgewicht wordt afgesteld. Met de optioneel toe te voegen Ottoman wordt het zitcomfort naar een nog hoger niveau getild.

De stoel is te verkrijgen met verschillende onderstellen, in tal van stijlvolle stoffen en hoogwaardige ledersoorten, met contrasterende stiknaad en in twee verschillende zithoogten. Zo stel je je eigen relaxfauteuil samen. Ervaar het comfort van de Vitra Grand Repos in onze woonwinkel in Zutphen.

Vitra Grand Repos Fauteuil
Vitra Grand Repos Fauteuil