Skip to content
Vitra Segmented Eettafel
Vitra Segmented Eettafel
Vanaf 4010.-
Vergroten
  • Vitra Segmented Eettafel
1/8
Item 1 of 8

Vitra Segmented Eettafel

Vanaf 4010.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vitra Segmented Eettafel

Eetkamertafel Segmented van Vitra is een ontwerp van Charles & Ray Eames. Het echtpaar Eames bestempeld de eetkamertafel tot een van de belangrijkste plekken in huis, ook wel het warme hart van een woning. De nadruk op samenkomen als universeel element komt dan ook in al hun ontwerpen terug.

De Segmented tafel wordt gekenmerkt door het samenspel van afmetingen, materialen en kleuren. Het onderstel van de tafel bestaat uit een verbindingselement die de overige horizontale voeten bij elkaar houdt. De tafel is verkrijgbaar met een rond of bootvormig tafelblad in verschillende afmetingen, zodat er altijd spontane en formele zitopstellingen te vormen zijn. Ontdek alle mogelijkheden van de Eames Segmented tafel van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1603530
Breedte 240 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 110 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Hout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur Bruin
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Bruin
Merk Vitra
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer