• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Klokken

Klokken

Klokken

Iedere woonkamer heeft een mooie klok aan de muur nodig. Kies voor een design tafelklok, een grote wandklok of voor een klassieke staande klok. Bij Eijerkamp vindt u een groot assortiment bijzondere klokken. Van tijdloze, landelijke klokken tot een uurwerk met een vintage uiterlijk. In analoge of digitale uitvoering. Met Eijerkamp blijft u bij de tijd! Lees verder >

EEN KLOK ALS EIGENTIJDS ACCESSOIRE

Meer dan functioneel

Een klok is een musthave in huis. Niemand kan zonder, omdat het de snelste manier is om te kijken hoe laat het is. Toch zijn deze woonaccessoires zoveel meer dan alleen een praktische toevoeging in de woonkamer of eetkamer. Een wandklok vult uw muur en een tafelklok staat stijlvol op een dressoir, tafel of in uw kast. Daarnaast kunt u ook kijken naar de wijzers, moeten deze opvallen of wilt u juist een klok zonder wijzers? U kunt zowel kiezen voor een subtiele toevoeging in huis of juist voor een grote klok die de aandacht trekt. Of u kiest gewoon voor een combinatie!

Design klok of stoere klok?

Elk klokje is anders en past binnen een andere woonstijl. Zo is een Trendhopper klok vaak subtiel en stijlvol. Als u houdt van eigenzinnige toevoegingen is een Vitra design klok wellicht iets voor u. Of zoekt u juist een eigentijds item aan de muur? Dan geven we u zeker de tip mee om tussen de modellen van Feelings of Zuiver te kijken. Zo kunt u bij Zuiver terecht voor een speelse, Scandinavische klok. Genoeg keuze, om het vinden van de perfecte klok een stuk aangenamer te maken.

Bijzondere klokken bij Eijerkamp

Eijerkamp biedt een uitgebreide collectie voor een trendy en opvallende klok. Hoe hoog uw budget ook ligt en wat uw stijl ook is, wij bieden voor iedereen wat wils. Van een grote klok tot kleine klokjes in verschillende kleuren en met diverse soorten wijzers en cijfers. Bekijk de mooiste klokken bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal. Tevens adviseren onze medewerkers u graag over het juiste exemplaar voor uw interieur.