Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Klokken Bij Eijerkamp

woonaccessoires klokken Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Klokken

Iedere woonkamer heeft een mooie klok aan de muur nodig. Kies voor een design tafelklok, een grote wandklok of voor een klassieke staande klok. Bij Eijerkamp vind je een groot assortiment bijzondere klokken. Van tijdloze, landelijke klokken tot een uurwerk met een vintage uiterlijk. In analoge of digitale uitvoering. Met Eijerkamp blijf je bij de tijd!

EEN KLOK ALS EIGENTIJDS ACCESSOIRE

Meer dan functioneel

Een klok is een musthave in huis. Niemand kan zonder, omdat het de snelste manier is om te kijken hoe laat het is. Toch zijn deze woonaccessoires zoveel meer dan alleen een praktische toevoeging in de woonkamer of eetkamer. Een wandklok vult jouw muur en een tafelklok staat stijlvol op een dressoir, tafel of in jouw kast. Daarnaast kun je ook kijken naar de wijzers, moeten deze opvallen of wil je juist een klok zonder wijzers? Je kunt zowel kiezen voor een subtiele toevoeging in huis of juist voor een grote klok die de aandacht trekt. Of je kiest gewoon voor een combinatie!

Design klok of stoere klok?

Elk klokje is anders en past binnen een andere woonstijl. Zo is een Trendhopper klok vaak subtiel en stijlvol. Als je houdt van eigenzinnige toevoegingen is een Vitra design klok wellicht iets voor jou. Of zoek je juist een eigentijds item aan de muur? Dan geven we je zeker de tip mee om tussen de modellen van Feelings of Zuiver te kijken. Zo kun je bij Zuiver terecht voor een speelse, Scandinavische klok. Genoeg keuze, om het vinden van de perfecte klok een stuk aangenamer te maken.

Bijzondere klokken bij Eijerkamp

Eijerkamp biedt een uitgebreide collectie voor een trendy en opvallende klok. Hoe hoog jouw budget ook ligt en wat jouw stijl ook is, wij bieden voor iedereen wat wils. Van een grote klok tot kleine klokjes in verschillende kleuren en met diverse soorten wijzers en cijfers. Bekijk de mooiste klokken bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal. Tevens adviseren onze medewerkers je graag over het juiste exemplaar voor jouw interieur.

Lees meer