Skip to content

Lockerkasten in elke woonstijl & ieder budget

Woonkamer lockerkasten eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Lockerkasten

Een lockerkast is voorzien van voldoende opbergruimte en zo verdwijnen allerlei spullen, zoals kleding, netjes uit het zicht! Bij Eijerkamp vind je diverse lockerkasten, van metalen lockerkasten met een industrieel design tot zwarte lockerkasten van hout. Kies bijvoorbeeld voor een locker van vtwonen of houten lockerkast van WOOOD. In onze woonwinkels vind je nog meer lockerkasten: kom langs en laat je inspireren!

voldoende opbergruimte

Een lockerkast kun je op diverse manieren gebruiken: als opbergkast, kledingkast en voorraadkast. Hierdoor is er voldoende opbergruimte voor allerlei spullen. Een lockerkast met opbergvakken wordt ook wel een bagagekluis genoemd waar persoonlijke spullen in worden bewaard, denk bijvoorbeeld aan kluisjes op een middelbare school of in het zwembad. Een lockerkast is hierop geïnspireerd, maar dient als stijlvolle opberger in het interieur!

lockerkast van metaal of hout?

Bij Eijerkamp vind je diverse lockerkasten voor ieder interieur! Kies een zwart metalen lockerkast uit de collectie van vtwonen, een houten bagagekluis met een industrieel design of ga voor een witte lockerkast van WOOOD. Dankzij het ruime aanbod is er altijd een kast met lockers die bij jouw persoonlijke wensen en budget past!

lockerkast kopen bij Eijerkamp

Bestel eenvoudig online een lockerkast of kom langs in onze woonwinkels en laat je adviseren! In de winkel kun je de kast in het echt bekijken en helpen onze interieuradviseurs welke bagagekluis het beste bij jouw woonwensen past.

Lees meer

Rondkijken Bij Eijerkamp