Skip to content

Rotan kasten In elke woonstijl & ieder budget

Ontdek alle rotan kasten in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Waan je in Ibiza-achtige sferen met rotan kasten

Op zoek naar een opbergkast? Of een nieuwe wijnkast? Creëer een zomerse sfeer in huis met een rotan kast! Het materiaal rotan komt van de rotanpalm: een plant met liaanachtige stengels afkomstig uit tropische regenwouden. Dankzij de neutrale, natuurlijke uitstraling zijn de kasten eenvoudig te combineren in ieder interieur! Inspiratie opdoen? Kom langs in onze woonwinkels of bekijk de collectie online op Eijerkamp.nl.

Rotan kasten: praktisch én sfeervol

Met een rotan kast voeg je gegarandeerd een flinke dosis warmte aan je interieur toe! Zelfs in de winter zorgen ze voor een waar vakantiegevoel. Maar naast dat ze zeer sfeervol zijn, zijn de kasten ook nog eens functioneel. Zo berg je bijvoorbeeld in een rotan dressoir of tv-meubel eenvoudig je spullen op en stel je in een vitrinekast of boekenkast jouw favoriete woonaccessoires prachtig tentoon in de open vakken. Bij Eijerkamp vind je voor ieder wat wils!

Rotan opbergmeubels voor iedere woonstijl

Met rotan kasten kun je alle kanten op. Naast dat ze zich helemaal thuis voelen in een fris Scandinavisch of landelijk interieur, is bijvoorbeeld een zwarte variant ook goed te combineren in een industrieel of klassiek interieur. En veel kasten stel je ook nog eens naar wens samen in kleur, afmeting en meer waardoor ze écht in elke woonstijl passen!

Shop rotan kasten bij Eijerkamp

In de collectie van Eijerkamp vind je rotan kasten van tv-meubels tot dressoirs en van vitrinekasten tot buffetkasten van bekende woonmerken als d-Bodhi, Dutchbone, HKliving en meer. Advies nodig? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je tijdens een persoonlijk advies graag bij het kiezen van de rotan kast die perfect bij jouw woonwensen en budget past. Ontdek de collectie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop nu online!

Lees meer