Skip to content

d-Bodhi bij eijerkamp

Ontdek de complete d-Bodhi collectie in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

d-bodhi meubels
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

d-Bodhi

d-Bodhi meubels zijn gemaakt van eco-vriendelijke materiaalsoorten. Met het gebruik van gerecycled ijzer, hout, rubber, papier en denim onderscheidt dit merk zich van zijn concurrenten. Hierdoor ontstaan de meest bijzondere creaties, waar d-Bodhi al diverse prijzen voor heeft ontvangen. Bekijk een selectie van D-Bodhi online of kom voor de uitgebreide collectie naar een van onze winkels!

d-Bodhi: Liefde en passie voor het prachtige karakter van verweerd hout

d-Bodhi maakt bijzondere teakhouten meubelen volgens de hoogste ecologische standaard. Een prachtige collectie unieke, trendy en eco-vriendelijke meubelen is daarvan het resultaat. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling. Van oud doorleefd hout en ijzeren restmaterialen uit Indonesië maakt d-Bodhi unieke en hippe kwaliteitsmeubelen die overal ter wereld verkocht worden. Door oude materialen te gebruiken ziet u de doorleefde uitstraling terug in de nieuwe meubelstukken. Het oude hout krijgt bij d-Bodhi zo een tweede leven.

Eco-friendly wonen met d-Bodhi

Door de verwering van de felle zon en het klimaat krijgt het hout dat d-Bodhi gebruikt een ongekende schoonheid. Voordat het bruikbaar is voor recycling wordt alles dan ook eerst helemaal schoongemaakt, opgeschuurd en gecontroleerd. Pas dan ontstaat de basis voor de trendy meubelen van d-Bodhi. Jonge, creatieve, ambitieuze professionals maken op traditionele wijze unieke kwaliteitsmeubelen. Bij d-Bodhi staat eco-friendly wonen centraal, we hopen de hele wereld hiermee te inspireren, zo wordt de wereld weer een stukje mooier!

d-Bodhi: meubels met een eigen verhaal

De d-Bodhi collecties kenmerken zich door ontwerp, kwaliteit, diversiteit en originaliteit. Het gebruik van oud, gekleurd hout en ijzer zorgt voor spannende combinaties in de vele verschillende trendy collecties. Geen enkel exemplaar is precies hetzelfde, ieder meubel heeft zijn eigen verhaal. In elk meubelstuk staat een origineel d-Bodhi logo, zo weet u zeker dat u een echte in uw bezit hebt! 

Lees meer