Skip to content
d-Bodhi Oxo Eettafel
d-Bodhi Oxo Eettafel
Vergroten
  • d-Bodhi Oxo Eettafel
1/8
Item 1 of 8

d-Bodhi Oxo Eettafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over d-Bodhi Oxo Eettafel

Een stoere verschijning: eettafel Oxo van d-Bodhi. Deze duurzame tafel is vervaardigd uit hoogwaardige gerecyclede planken, afkomstig uit oude Javaanse huizen. Door het gebruik van dit oude hout komt het tafelblad van de Oxo eetkamertafel tot leven en is ieder exemplaar uniek. Het ranke metalen onderstel van de eettafel vormt een prachtig contrast met het grove en doorleefde houten blad.

Naast getoonde uitvoering in rechthoekige variant, is Oxo ook als ronde eettafel verkrijgbaar. Tevens is het model in diverse afmetingen leverbaar. Voor een stijlvol geheel combineer je de eettafel met een bijpassende Oxo eetkamerbank.

Shop eetkamertafel Oxo van d-Bodhi nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

 

Afmetingen & details

Artikelnummer OX780111
Breedte 100 cm
Hoogte 78 cm
Lengte 180 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Reclaimed Teak
Materiaal onderstel Iron
Materiaal tafelblad Reclaimed Teak
Kleur Natural
Kleur onderstel Black
Kleur tafelblad Natural
Merk d-Bodhi
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer