Skip to content

Wandkasten in elke woonstijl & ieder budget

Ontdek ruim 300 wandkasten in onze winkels & online. Met persoonlijk advies van onze experts.

Interieuradvies In de winkels

Verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & ieder budget!

maak afspraak

Live chat

Via de chat staan we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijke afspraak in de winkels, online woonshoppen of andere woonvraag!

  Wandkasten

  In wandkasten berg je spullen stijlvol en uit het zicht op! In onze collectie vind je kasten volop opbergmogelijkheden in diverse afmetingen, materialen en met lades, deuren of open vakken. Van een handige schoenenkast tot een trendy lockerkast, passend bij diverse woonstijlen. Of stel samen met onze adviseurs in Zutphen of Veenendaal jouw ideale opbergkast samen!

  Wandkasten voor stijlvol opbergen

  In opbergkasten kun je veel persoonlijke spullen kwijt! Onze ruime collectie bestaat uit diverse kasten geschikt voor elke woonstijl en woonruimte, passend bij ieder budget. Van stoere industriële opbergkast tot moderne designkast. Deel de kast in met handige opbergmanden en dozen voor extra overzicht. Daarnaast toon je op een lage opbergkast de mooiste decoratie, zoals fotolijstjes, vazen en andere persoonlijke items. Zo blijven spullen die uit het zicht moeten blijven netjes opgeborgen en krijgen items die gezien mogen worden een prominente plek bovenop de opbergkast!

  Ruim aanbod voor elke woonstijl

  Bij Eijerkamp vind je een ruim aanbod wandkasten voor vele woonstijlen. Van een trendy houten lockerkast van vtwonen tot eiken wandkasten van Henders en Hazel. Stijlvol opbergen voor elke woonstijl, door de keuze uit verschillende handgrepen, lades, deuren, open vakken, afmetingen en uiteraard stijlen. Of jij nu de voorkeur hebt voor een highboard of lowboard. Daarnaast kun je met bergkasten volop variëren, doordat ze geschikt zijn voor vele ruimtes, zoals de slaapkamer, hal en woonkamer. Tip: opbergkastjes zijn ook ideaal als nachtkastje naast het bed!

  Naast wandkasten vind je bij ons ook stijlvolle buffetkasten, vitrinekasten, wandplanken, opbergkasten, ladekasten en boekenkasten.

  Wandkast kopen?

  Onze opbergkasten zijn eenvoudig online te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels! Hier kun je de kasten live bewonderen, daarnaast helpen onze interieuradviseurs jou met kiezen van een favoriet, passend bij uw woonstijl, budget en de woonruimte. Zo vind je bij ons altijd een opbergkast naar wens.

  Lees meer