• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.2 klantwaardering

Inspiratie woontrends 2020

Tranquil Dawn: de kleur van 2020

Laat je verwonderen door Tranquil Dawn: door Flexa verkozen tot de trendkleur van 2020. Deze frisse lichtgroene tint is geïnspireerd op de zachte tinten van het ochtendgloren en straalt rust en sereniteit uit. Tranquil Dawn brengt ons terug naar de basis in een wereld die steeds hectischer wordt. Combineer Tranquil Dawn met uiteenlopende kleurenpaletten en laat je verrassen door de trendkleur van 2020!

Woontrend 2020: Tranquil Dawn

Tiny House & Smart Home

Steden zijn voller dan ooit en dagen ons uit slim met de beschikbare ruimte om te gaan. Dat vraagt om innovatieve woonoplossingen. De woontrend van 2020 Tiny House & Smart Home laat ons zien dat we ook van kleine huizen een heerlijk thuis kunnen maken. Multifunctionele meubels als een modulaire bank en dynamische eettafel maken van het Tiny House een Smart Home waar we comfortabel thuis komen.

bekijk hoekbanken

bekijk uitschuifbare eettafels

Woontrend 2020: Tiny House & Smart Home

Urban Gardening

Haal groen in huis met de groenste woontrend van 2020: Urban Gardening! Onze leefomgeving verstedelijkt en natuur maakt plaats voor woningbouw. In 2020 halen we de natuur naar binnen door ons te omringen met planten in verschillende soorten en maten. Beleef het Urban Gardering gevoel in je eigen interieur en maak van je huis een groene oase waar de liefde voor de natuur tot leven komt!

vtwonen Stijl Studio Landelijk

Woontrend 2020: Urban Gardening

Back to Basic

Doe een stap terug en vind de rust in huis in de woontrend van 2020: Back to Basic. Laat je verwonderen door het alledaagse en vind schoonheid in de kleine dingen. We trekken ons terug uit de digitale bubbel en schenken aandacht aan elkaar én de planeet in het basic interieur. Zachte aardetinten, duurzame materialen & natuurlijke elementen zijn onmisbaar in de Back to Basic woontrend van 2020.

vtwonen Stijl Studio Basic

Woontrend 2020: Back to Basic

Touch of Elegance

Elegante rondingen maken een herintrede in het interieur van 2020. De softe maar tevens stoere woontrend Touch of Elegance verzacht het interieur met organische vormen, ronde elementen en ovalen blikvangers. Gedurfde, diepe kleurtinten als bruin, aubergine en donkerblauw zetten de zachte vormen kracht bij en geven het interieur een stevige touch. Voor een speels lijnenspel combineren we ronde vormen met strakke elementen en geven we het interieur van 2020 een eigen karakter.

bekijk ronde eettafels

bekijk velvet banken

Woontrend 2020: Touch of Elegance

Down to Earth

Het interieur van 2020 maak je compleet met harde materialen als marmer, gegoten acryl, versteend hout en keramiek. Deze, veelal natuurlijke, materialen hebben een unieke uitstraling en geven het interieur in een handomdraai karakter en persoonlijkheid. Combineer deze Down to Earth materialen met warme texturen als wol en grof geweven stoffen om het geheel te verzachten.

Woontrend 2020: Down to Earth

Perfectly Imperfect

In 2020 laten we perfectie varen en vinden we schoonheid in imperfectie. Asymmetrische vormen, rustieke, doorleefde meubels en pure accessoires als souvenirs van gemaakte reizen en droogbloemen verwarmen het interieur. Ze laten zien dat er wordt geleefd én door wie. In de woontrend Perfectly Imperfect decoreren we ons interieur met spullen met een verhaal: zoals herinneringen ons leven verrijken, verrijken deze dierbare spullen het karakter van het huis en maken het een thuis.

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

De woontrends van 2020 aan jouw interieur toevoegen?

Ons team van 15 interieuradviseurs staat elke dag voor je klaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal om al jouw woonvragen te beantwoorden. Van een nieuw meubel tot compleet interieur met verrassende kleur- en materiaalcombinaties naar dé woontrends van 2020 in elke woonstijl en voor ieder budget. 

maak afspraak interieuradvies

inspiratie in vtwonen Stijl Studio's