Skip to content

Kersttrend 2022 Soft Shapes

Ontdek dé kersttrend van dit jaar: Soft Shapes! Met organische vormen, aaibare materialen en ’n zacht kleurenpalet dat licht brengt in de donkerste dagen van het jaar. Op voorraad, dus snel in huis!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp

Dineren in stijl Comfy eetkamerstoelen

Nodig je dierbaren uit en geniet in stijl van een heerlijk kerstdiner. De royale eettafel met ronde vormen wordt omringd door comfy eetkamerstoelen in zacht, aaibaar bouclé in basic wit en grijsgroen. Heel fijn: de tafelpoot van deze eettafel staat centraal onder het blad. Zo geniet iedere gast van heerlijk zitcomfort met voldoende beenruimte. Gezellig lang natafelen? Ook dat doe je comfortabel in deze eetkamer fauteuils. Laat je lekker achterover zakken tegen de hoge rugleuning en het genieten kan beginnen.

Zachte vormen Voor een geborgen karakter

Als je binnenstapt in de zithoek van het kersttrend interieur van 2022 plof je het liefst direct neer in de heerlijke hoekbank of op de aaibare draaifauteuil. De zachte vormen van deze meubels zijn uitnodigend en vragen er, helemaal in combinatie met de fijne stoffen, echt om even lekker te ontspannen. Zo geniet je de day after comfy en heerlijk in je eigen cocon van een goeie kerstfilm of even helemaal niks!

Trendkleuren
 • Flexa Brave Ground
  Flexa
  Brave Ground
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Steady Pebble
  Flexa
  Steady Pebble
Woontrend kerst 2022: Soft Shapes
Woontrend kerst 2022: Soft Shapes
Woontrend kerst 2022: Soft Shapes