Skip to content

Woontrend 2021 Full Colour Future

Futuristisch, flexibel & fun: uit een mix van speelse design meubels, ronde vormen, glanzende materialen en een explosie aan kleur ontstaat een eigengereid interieur in de woontrend van 2021 Full Colour Future dat persoonlijk is en continue meebeweegt met je woonwensen!  

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Woontrend 2021: Full Colour Future
Woontrend 2021: Full Colour Future

Futuristische meubels Fun, flexibel & functioneel

In de woontrend Full Colour Future verzamelen zich stuk voor stuk speelse (design) meubels met een futuristisch uiterlijk. Deze op de toekomst gerichte woonitems zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst comfortabel. Want nu we zo veel thuis zijn, zijn we graag van alle gemakken voorzien. En durf te kiezen voor een opvallende kleur, want wonen in deze interieurtrend is fun!

Woontrend 2021: Full Colour Future

Trend tip: Thuis een flexibele zithoek?

Kies voor een bank die opgebouwd zijn uit losse elementen. Door te spelen met kubistische modules ontstaat er een dynamisch zitmeubel dat keer op keer meebeweegt met je woonwensen. En in citroengeel of knalblauw helemaal Full Colour Future proof!

Woontrend 2021: Full Colour Future

Ronde vormen In een grafisch lijnenspel

Ook in deze woontrend zien we ronde elementen zoals de cirkel en de bolvorm. Ditmaal geïnspireerd op de figuren uit de geometrie, want ook in een iets strakker jasje (in de woontrend Textures & Shapes zagen we vooral grillige, organische vormen uit de natuur) ontvangen de deze vriendelijke vormen je in het Full Colour Future interieur je met open armen. In combinatie met een stevige kubist, strakke lijnen en plat ovaal ontstaat er een speels interieur dat spannend blijft om naar te kijken.

Woontrend 2021: Full Colour Future

Smart home Smart TV

Voor een dosis entertainment zorgt The Serif van Samsung in deze woontrend. Een uiterst flexibele, vrijstaande tv van ontwerpersduo Ronan en Erwan Bouroulle, die overal in je interieur kunt plaatsen. Het fijne design is uitgerust met QLED-technologie en de Quantum Processor 4K, want bij een design meesterwerk hoort geweldige beeldkwaliteit.

The future is now: 3D-stoffen en nanotech materialen

De futuristische meubels uit deze woontrend worden bijna surrealistisch, want uitgevoerd in geometrische 3D stoffen, worden de uitgesproken vormen extra versterkt. In de mix met gladde, glanzende (soms zelfs weerspiegelde) materialen zoals metallic, velours, kunststof en gekleurd glas ontstaat in de Full Colour Future woontrend een excentriek schouwspel van licht. Matte tegenhangers in een tech jasje, zoals Fenix, zorgen voor balans in deze futuristische woontrend.

Woontrend 2021: Full Colour Future
Woontrend 2021: Full Colour Future
Woontrend 2021: Full Colour Future
Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Marloes Peters
Creative Director
Eijerkamp
Facts over Fenix

Fenix is een uiterst innovatief materiaal, wat we veel in tafelbladen zien. Het gebruiksvriendelijke materiaal is ontwikkeld volgens de nieuwste nanotechnologie en heeft een verharde toplaag. Zo blijven er geen vingerafdrukken achter op het blad, is het materiaal antistatisch en poets je krassen gemakkelijk weg met een wonderspons.

Woontrend 2021: Full Colour Future

Uitbundige verlichting, kunst en accessoires

En ook met verlichting, kunst en accessoires kan gespeeld worden in deze Full Colour Future woontrend. Van draadloze verlichting (want waarom voor een vaste lamp kiezen als je in een handomdraai op elke plek in huis licht kunt hebben) tot design lampen tot kunststuk verheven en statement accessoires: deze woontrend geven we een flinke dosis persoonlijkheid met in het oog springende, futuristische woonitems.

Woontrend 2021: Full Colour Future
Woontrend 2021: Full Colour Future
Woontrend 2021: Full Colour Future

Colour boost met rustgevende tegenhangers

Een flinke boost aan kleur kan tenslotte niet ontbreken in deze Full Colour Future woontrend. Pasteltinten mixen we met diepe warme aardse tinten en rustgevende tegenhangers in groen en blauw: zo is ook het kleurenpalet in deze woontrend is eigengereid. Met accenten in felroze, neongeel, metallic en knaloranje halen we een flinke dosis fun in huis.

Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een XXL geometrische print op de wand, en future is now!

Trendkleuren
 • Flexa C0.10.60
  Flexa
  C0.10.60
 • Flexa A5.33.39
  Flexa
  A5.33.39
 • Flexa C5.39.34
  Flexa
  C5.39.34
 • Flexa E5.37.44
  Flexa
  E5.37.44
 • Flexa N1.09.46
  Flexa
  N1.09.46
 • Flexa T4.16.56
  Flexa
  T4.16.56
 • Flexa T1.23.25
  Flexa
  T1.23.25

Meer wooninspiratie op Eijerkamp.nl