Skip to content

Samsung bij Eijerkamp

Gezien in vtwonen Stijl Studio Klassiek, Design & Retro.

Samsung bij Eijerkamp

Maak in de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp en gezien op tv, kennis met de nieuwste en grenzeloze tv-ervaringen van Samsung met de Qled 8K, Frame en The Serif. En laat je inspireren door hoe interieur en televisie kijken samensmelten in verschillende woonstijlen voor najaar 2020. Eijerkamp is Official Dealer via Spectral van Samsung.

Samsung Qled 8K State of Art

Samsung Qled 8K

Ontdek in vtwonen Stijl Studio Klassiek de Samsung tv QLED 8K, met state-of-the-art beeldkwaliteit. Zoveel detail en diepte dat je de beelden wilt aanraken. Binnen de QLED top-line gaat de nagenoeg randloze Infinity Screen volledig op in het klassieke interieur. Daarnaast hangt het ultradunne (15 mm) 8K beeldscherm als een parel aan de muur.

Lees meer over Qled 8K

Samsung The Serif

Samsung The Serif

Met The Serif heeft ontwerpersduo Ronan en Erwan Bouroulle voor Samsung een TV ontworpen die in de eerste plaats een design object is. Hij past overal in de woonkamer van vtwonen Stijl Studio Retro, ook vrijstaand in het midden. Uitgerust met QLED-technologie en de Quantum Processor 4K, want bij een design meesterwerk hoort geweldige beeldkwaliteit.

Lees meer over The Serif

Samsung The Frame

Samung The Frame

Met The Frame van Samsung in vtwonen stijl studio Design presenteren we de enige TV die als een schilderij opgaat in de design woonstijl. Met keuze uit diverse kleuren lijsten (nu ook vtwonen kleuren!) en meer dan duizend kunstwerken in de Art Store. Door de QLED-technologie in combinatie met de premium Sonos Arc Soundbar geniet je van uitmuntende beeld- en geluidkwaliteit.

Lees meer over The Frame