Skip to content

vtwonen Stijl Studio Klassiek

vtwonen Stijl Studio Klassiek draait om decoratie met kunst in de hoofdrol. Denk aan donkere tinten, rijke materialen en glamoureuze accenten.

Donkere kleurtinten & grote gebaren

Organische vormen zijn on trend en geven in rijke kleuren een gevoel van luxe. Een stijl die om decoratie en artisanaal handwerk draait met kunst in de hoofdrol en je omarmt met warmte en geborgenheid. Donkere kleurtinten, rijke materialen, grote gebaren en glamoureuze accenten kenmerken dit eigentijdse, klassieke interieur. Moderne meubels zijn uitgevoerd in hoogwaardige, luxueuze materialen en voorzien van elegante details om deze chique en tijdloze woonstijl tot in detail door te voeren. 

Organische bank in 3D velours

De organische bank is naar wens samen te stellen in vorm, materiaal en kleur. In stijl studio Klassiek uitgevoerd in een diepblauwe matte 3D velours, dé stoftrend van 2021. De diversiteit aan geometrische dessins zoals in het ronde karpet en de kussens in de bank zorgen voor nog meer structuur.

Fake fur & goudglans

Het pleidooi voor rijke materialen vind je ook terug in de goudkleurige, fake fur fauteuil en bergkast met goudglans op hoge metalen poten. Ook de fronten van het handgemaakte tv-dressoir hebben een subtiel reliëf en golden glow. In de ronde draaifauteuil in beige boucléstof draai je eenvoudig naar de eethoek met de compacte eetset waar vier royale kuipstoelen in goudkleurige stof een krachtig geheel vormen met de verfijnde donker houten eettafel.

Marianne Luning
vtwonen stylist
gezien op tv
Woontip van onze interieurstylist

Kunststukken, decoraties en schilderijen krijgen een ereplek op de 3D lambrisering. Gemaakt van smalle latten en geschilderd in dezelfde nachtblauwe kleur (Histor Yoga 8010-R70B) als de rest van de wanden.

vtwonen Stijl Studio Klassiek eetkamer

Beleef live! in onze woonwinkels

Bekijk de video voor een sneak peek van vtwonen Stijl Studio Klassiek in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

vtwonen stylist Marianne

Marianne Luning vtwonen stylist

"Stijl Studio Klassiek draait om decoratie met kunst in de hoofdrol. Denk aan donkere tinten, rijke materialen en glamoureuze accenten."

bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
vtwonen Stijl Studio Klassiek

Klassieke details & de kracht van herhaling

Door 2 of 3 zwarte kasten met klassieke details naast elkaar te plaatsen is er veel ruimte voor opbergen en het tentoonstellen van servies, boeken en accessoires.

vtwonen Stijl Studio Klassiek tv

State-of-the-art tv-ervaring

Maak in vtwonen Stijl Studio Klassiek kennis met Samsung QLED 8K, state-of-the-art beeldkwaliteit. Zoveel detail en diepte dat je de beelden wilt aanraken. Binnen de QLED top-line gaat de nagenoeg randloze Infinity Screen volledig op in het klassieke interieur. Daarnaast hangt het ultradunne (15 mm) 8K beeldscherm als een parel aan de muur.

Op de wanden & de vloer

De klassieke woonsfeer ontstaat met een basis in diep nachtblauw (Histor Yoga 8010-R70B) op alle wanden. Op een rond paneel is het fluweelzachte Skin behang toegepast in een goudgele krokodilprint (300560) van Eijffinger via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Bij Eijerkamp Veenendaal krijgt ook de vloer een klassieke touch met de nieuwste PVC vloer de Herringbone Natural van vtwonen by Floorlife via Excellent Vloeren. Gelegd in een chique visgraat motief, en met zijn onderhoudsvriendelijke, onslijtbare karakter staat deze vloer garant voor jarenlang woonplezier!

Kleurenpalet
 • Floorlife
  Herringbone Natural van vtwonen by Floorlife
 • Histor Yoga 8010 R70B
  HISTOR
  Yoga 8010 R70B
 • Eijffinger Skin 300560
  EIJFFINGER
  Skin 300560
vtwonen Stijl Studio Klassiek bloemen, planten & accessoires
vtwonen Stijl Studio Klassiek gordijnen
vtwonen Stijl Studio Klassiek Werk aan de Muur

Gordijnen

De Art Deco stijl wordt onderstreept door het ‘vintage wall effect’ van nieuwe gordijnstof Boston (kleur 01) van Loft 79; een dichte structuurstof met keuze uit 5 subtiele kleurstellingen uit de natuur. Op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Werk aan de muur

Met de natuur en oude details als inspiratiebron creëerde Karin Bazijn een schilderij van een blauwe vaas met besjes voor Werk aan de Muur (45 x 60 cm) in een zwarte houten lijst. Uit de oude meesters collectie van Werk aan de muur komt schilderij Koningin Elizabeth van Bourbon (50 x 70 cm) in een zwarte houten lijst.

Bloemen en planten

De zijde bloemen, kobaltblauwe kunsthortensia's en zwarte bessentakken van het Nederlandse merk Silk-ka zijn niet van echt te onderscheiden, gaan een leven lang mee hebben geen onderhoud nodig. Alle accessoires, bloemen en planten uit deze vtwonen Stijl Studio zijn verkrijgbaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

vtwonen Stijl Studio Klassiek exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Klassiek en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp