• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Home Fashion

Home Fashion beeld 1

 

Home Fashion

Een kloppend interieur begint met een goede basis. Bij Home Fashion in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal voorzien onze partners in woonstoffering je van een deskundig en persoonlijk advies. Van vloeren tot raamdecoratie, van karpetten tot gordijnen: bij Home Fashion vind je een complete collectie om een goede basis te leggen voor een perfect kloppend totaal interieur!

 

Woonstoffering op maat

Ieder huis vraagt om een andere woonoplossing. Bij Home Fashion bieden wij woonstoffering op maat, van vloer tot raamdecoratie. Afhankelijk van de persoonlijke woonwensen, woonstijl en mogelijkheden van de woning. Met een ruime keuze uit gerenommeerde merken, kleuren en materialen ontstaat zo een ontwerp dat volledig aansluit op de individuele wensen.

Home Fashion beeld 2 Home Fashion beeld 3

 

Home Fashion bij Eijerkamp

Je vindt Home Fashion in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Onze adviseurs voorzien je graag van een passend advies over onder andere gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en laten je graag de mogelijkheden zien in vloerbedekking, tapijten & karpetten. Meer informatie over de collectie van Home Fashion vind je op www.homefashion.nl.