Skip to content

Home Fashion bij Eijerkamp

Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen

In de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s zijn de nieuwste gordijnstoffen van bekende stofmerken te zien en op maat gemaakt door Home Fashion. Laat je inspireren in de vtwonen Stijl en Studio’s en adviseren door de woonstofferingspecialisten van Home Fashion bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Landelijk

vtwonen Stijl Studio Landelijk

De grijsgroene kleur op de wand in vtwonen Stijl Studio Landelijk sluit naadloos aan bij nieuwe gordijnstof Hop (kleur 02) van Artelux. Dit luxe, transparante, kamerhoge gordijn is verkrijgbaar in 13 kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Bohemian

vtwonen Stijl Studio Bohemian

De deels linnen gordijnstof Oak (kleur 81) van De Ploeg past naadloos in de vtwonen Stijl Studio Bohemian. Dit inbetween gordijn is verkrijgbaar in 14 zachte kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Klassiek

vtwonen Stijl Studio Klassiek

De Art Deco stijl wordt onderstreept door het ‘vintage wall effect’ van nieuwe gordijnstof Boston (kleur 01) van Loft 79 in vtwonen Stijl Studio Klassiek; een dichte structuurstof met keuze uit 5 subtiele kleurstellingen uit de natuur.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Design

vtwonen Stijl Studio Design

De nieuwe, transparante gordijnstof Cleo (kleur 12) van Your Edition is heel fijn geweven in 12 kleuren die feilloos aansluiten bij het elegante en fijne doek. Midden in vtwonen Stijl Studio Design dient de nieuwe, transparante gordijnstof Mesh (kleur 81) van De Ploeg als roomdivider. Deze ‘unbotteling beauty’ met subtiele glans bestaat voor 65% uit gerecycled garen van plastic flessen in subtiele tinten!

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Industrieel

vtwonen Stijl Studio Industrieel

Gordijnstof Ceder (kleur 89) van De Ploeg is grof geweven met 50% linnen en heerlijk zacht met een warme uitstraling in vtwonen Stijl Studio Industrieel in 18 kleuren op maat gemaakt.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Basic

vtwonen Stijl Studio Basic

De nieuwe, transparante gordijnstof Forecast (kleur 80) van De Ploeg is door de subtiele verdikkingen in het garen van de stof net wat meer uitgesproken dan een basic uni en past daardoor perfect in de vtwonen Stijl Studio Basic. In een grote kleurrange van 25 kleuren verkrijgbaar en op maat gemaakt.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Retro

vtwonen Stijl Studio Retro

In vtwonen Stijl Studio Retro is is de nieuwe gordijnstof Hollow (kleur 03) van De Ploeg gebruikt als roomdivider; een grof geweven grid van bouclé garens. Door het zwarte draadje dat in het garen verweven zit, krijgt de stof meer diepte en een driedimensionaal effect. In een reeks mooie, subtiele, natuurlijke kleuren.

gordijnen in vtwonen Stijl Studio Romantisch

vtwonen Stijl Studio Romantisch

Met gordijnstof Sepal (kleur 94) van Kendix in 100% gestructureerd linnen ontstaat een romantische sfeer met een stoer randje in vtwonen Stijl Studio Romantisch. In melange garen met keuze uit 12 vergrijsde kleuren.