Skip to content

Silk-ka bij Eijerkamp

In de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s zijn de nieuwste kunstplanten en zijdebloemen van het Nederlandse merk Silk-ka te toegepast in diverse woonstijlen.

Silk-ka bij Eijerkamp

Silk-Ka staat voor puur vakmanschap, alle bloemen en planten wordende hand gemaakt in een hoogwaardige kwaliteit. De gepassioneerde en ervaren bloemisten ontwerpen elk seizoen nieuwe ‘Flowers for Life’ welke niet van echt zijn te onderscheiden en een leven lang mee gaan!

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Landelijk

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Landelijk

Maak je eigen veldboeket met de zijde hazelaar-, eucalyptus- en herfsttakken in warme specerijkleuren voor de typische boerderijsfeer in vtwonen Stijl Studio Landelijk.

Tip van Silk-Ka: Zorg bij het samenstellen van je boeket dat je varieert met lengtes, kleuren en vormen. Zorg ervoor dat je bos 2/3 van de totale lengte incl. vaas is, voor een mooie verhouding.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Bohemian

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Bohemian

Met de zijden palmtakken en pluimen creëren je een instant (woon)eiland gevoel zoals in vtwonen Stijl Studio Bohemian!

Tip van Silk-Ka:  Let erop dat de kunstbloemen niet in de volle zon staan, dit kan er namelijk voor zorgen dat je bloemen gaan verkleuren.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Klassiek

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Klassiek

In vtwonen Stijl Studio Klassiek draait het om artisanaal handwerk met kunsttakken, klassieke bessentakken en kobaltblauwe kunsthortensia's in de hoofdrol.

Tip van Silk-Ka: Speel in de ruimte met langwerpige takken engrootbloemige bloemen voor een speels effect.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Design

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Design

Een opvallende kunsttak zoals de hazelaar of blauwe distel geven kleur aan vtwonen Stijl Studio Design, zijn niet van echt te onderscheiden en een leven lang mee.

Tip van Silk-Ka: Losse takken komen vaak het beste uit op een vaas met een smalle hals. Heeft jouw droomvaas geen smalle hals? Vul je vaas dan op met pur, oase, korrels o.i.d. waar je de stelen in kunt steken, ze zullen dan mooi rechtop blijven staan en niet wegvallen tegen de rand van de vaas.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Industrieel

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Industrieel

De kunstplant Stelizia, hangplanten, zijde distels en bladtakken geven vtwonen Stijl Studio Industrieel een stoer karakter.

Tip van Silk-Ka: Zorg ervoor dat je de bladeren en stelen op een mooie natuurlijke manier uitvouwt, zodat je boeket zo realistisch mogelijk oogt. Let hierbij op dat je dit met beleid doet en geen haakse hoeken maakt.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Basic

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Basic

Met de vergrijsde kleuren groen en geel van de kunsttakken in vtwonen Stijl Studio Basic, maak je een stevig statement.

Tip van Silk-Ka: Mochten je kunstbloemen stoffig of vies zijn geworden, maak dit dan schoon met een stoffer of een lichtvochtige doek. Maak de bloemen niet nat, hiermee tast je het materiaal aan.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Retro

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Retro

De kunsthangplanten en bladtakken in vtwonen Stijl Studio Retro ademen te typische sfeer van de jaren ’70 en ’80 en zijn lekker onderhoudsarm.

Tip van Silk-Ka: Kunstbloemen hoef je uiteraard niet schuin af te snijden maar kun je wel eenvoudig op lengte maken met een draad-of knijptang.

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Romantisch

Silk-ka in vtwonen Stijl Studio Romantisch

De stoere bessentakken geven pit aan vtwonen Stijl Studio Romantisch in combineren met fluweelzachte eucalyptustakken.

Tip van Silk-Ka: Deze volgorde houd je ook aan bij het schikken van je boeket:
Hoog: Begin met de langwerpige bloemsoorten.
Midden: Vervolgens verwerk je in het midden van je boeket de kleinbloemerige bloemen.
Laag: En als laatst verwerk je de grootbloemerige bloemen in je boeket.