Skip to content

Kersttrend 2022 Earthy Tones

Haal deze Kerst de warmte in huis met de kersttrend van 2022: Earthy Tones. Op voorraad, dus snel in huis!

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp

Cosy kerstdiner Ruimte voor het hele gezin

In de tijd van het jaar waarin het draait om samen zijn met geliefden, mag een royale eettafel natuurlijk niet ontbreken. In de Earthy Tones kersttrend van 2022 word je daarom verrast met zeeën van ruimte in de eethoek. De zwarte ovale eettafel is het middelpunt van het kersthuis en bij uitstek geschikt om met familie en vrienden samen te komen. Aan comfort ontbreekt het niemand: de comfy eetkamerstoelen in grijs, bruin en beige bieden iedere gast een fijne zitplaats. Helemaal on trend natuurlijk, in dé Kerst kleuren van dit jaar.

Time to relax Comfortabel ontspannen

Na een geslaagd diner alle gasten weer de deur uit? Tijd om te ontspannen. In het trendy kerst interieur van 2022 doe je dat op een heerlijke hoekbank met ruimte voor het hele gezin. Wees snel en claim jouw plekje in de hoek, zo kan je even ontspannen met de benen hoog. De basis van de zithoek is basic grijs dankzij de grijze hoekbank en beige fauteuil, maar ook hier voeg je gemakkelijk de nieuwste woontrends toe. Kies een vloerkleed passend bij het kleurenpalet en pak uit met sierkussens en grote woonplaids. Niet alleen mooi, ook lekker warm!

Sprankelende mix van warme aardetinten en fris dennengroen

Het is de perfecte combinatie: aardse tinten als bruin en beige in de mix met fris dennengroen. Een toef terra is de kers op de taart en laat het Earthy Tones kerstinterieur van 2022 sprankelen. De verbindende factor in dit interieur is zwart: de zwarte eettafel en vitrinekast van zwart metaal zijn echte blikvangers. Maar let op de details zoals de pootjes van de bank, fauteuil en de salontafels, juist die maken het verschil.

Trendkleuren
 • Flexa Cheeky Chestnut
  Flexa
  Cheeky Chestnut
 • Flexa Salie Groen
  Flexa
  Salie Groen
 • Flexa Binti Desert
  Flexa
  Binti Desert
 • Flexa Mushroom
  Flexa
  Mushroom
Woontrend kerst 2022: Earthy Tones
Woontrend kerst 2022: Earthy Tones
Woontrend kerst 2022: Earthy Tones