• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Wandsysteem Elevate Shelving System van WOUD is een veelzijdig en modulair opbergsysteem. Door de ruime mogelijkheden in de opstellingen kan een meubel gecreëerd worden dat precies bij jouw woonwensen en behoeften past! Het Elevate systeem kan gemakkelijk veranderd worden, zonder het gebruik van gereedschap: de planken worden vastgezet met pluggen. Door de eenvoud en veelzijdigheid van het syteem is deze wandkast geschikt voor vele ruimtes in huis. Ontdek de mogelijkheden van het Elevate Shelving system van WOUD in onze woonwinkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1603347
Breedte 40 cm
Lengte 120 cm
Hoogte 44 cm
Kleur Solid oak
Materiaal Hout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk WOUD
Make-over vtwonen Aflevering 11 najaar 2019