Skip to content
XOOON Bellagio Hoekbank
XOOON Bellagio Hoekbank
Vanaf 2899.- Voor 2609.10
Vergroten
  • XOOON Bellagio Hoekbank
1/8
Item 1 of 8

XOOON Bellagio Hoekbank

Vanaf 2899.- Voor 2609.10
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over XOOON Bellagio Hoekbank

Hoekbank Bellagio van XOOON is een comfortabele bank om op neer te ploffen. De aaibare bouclé stof in combinatie met het zachte uiterlijk laten je heerlijk wegkruipen in de bank. Bellagio is voorzien van een matras van supreme foam in combinatie met silicone voor hoogwaardig zitcomfort. De gehele bank is gecapitonneerd, inclusief de achterzijde van de bank. Zo is Bellagio zowel van de voor- als achterkant een lust voor het oog. Ideaal als de bank vrij in de woonkamer wordt geplaatst. 

De gecapitonneerde zitting en rugleuning zijn afgewerkt met een zilverkleurige stiknaad die contrasteert met de cremekleurige stof van de bank. Bellagio staat op lage zwarte poten. Bellagio is verkrijgbaar in diverse opstellingen, als zitbank en met bijpassende hocker en sierkussen. Stel jouw bank naar wens samen uit een breed scala aan stofopties en kleuren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor hoekbank Bellagio van XOOON en ontdek alle mogelijkheden!

XOOON Bellagio Hoekbank
XOOON Bellagio Hoekbank