Skip to content

XOOON Bellagio Zitbank

Afmetingen & details
Artikelnummer 1655409
Breedte 241 cm
Hoogte 69 cm
Diepte 108 cm
Zithoogte 42 cm
Hoogte armleuning 69 cm
Materiaal Stof
Kleur Creme
Merk XOOON
Woonstijl Landelijk
Alle eigenschappen

Eijerkamp vertelt over XOOON Bellagio Zitbank

XOOON Bellagio is een heerlijke bank om op neer te ploffen. De aaibare bouclé stof in combinatie met het zachte uiterlijk laten je heerlijk wegkruipen in de bank. Bellagio is voorzien van een matras van supreme foam in combinatie met silicone voor hoogwaardig zitcomfort. De gehele bank is gecapitonneerd, inclusief de achterzijde van de bank. Zo is Bellagio zowel van de voor- als achterkant een lust voor het oog. Ideaal als de bank vrij in de woonkamer wordt geplaatst. 

De gecapitonneerde zitting en rugleuning zijn afgewerkt met een zilverkleurige stiknaad die contrasteert met de cremekleurige stof van de bank. Bellagio staat op lage zwarte poten. Bellagio is verkrijgbaar als 2,5- of 3-zitsbank met bijpassende hocker en sierkussen. Stel jouw bank naar wens samen uit een breed scala aan stofopties en kleuren. 

Kom proefzitten op zitbank Bellagio van XOOON in onze woonwinkels of vraag een offerte aan!

Item 1 of 6
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4