Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • XOOON Elements Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

XOOON Elements Opbergkast

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Elements Opbergkast

Opbergkast Elements is onderdeel van de gelijknamige collectie van interieurmerk XOOON. De collectie bestaat uit diverse meubelstukken die zijn opgebouwd uit verschillende elementen. De opbergkast heeft verschillende lades, deurtjes en open vakken die zijn afgewerkt met stijlvolle én praktische ledverlichting. De buitenkant van de kast is vervaardigd van eikenfineer in een naturelkleur en de binnenkant is afgewerkt met zwarte lak. Tevens heb je de keuze uit het materiaal onyx en een afwerking in lak groen. De kast kan zoals getoond tegen de muur geplaatst worden, maar ook op poten.

 

De Elements collectie van XOON geeft je de mogelijkheden diverse onderdelen met elkaar te combineren tot de kast van jouw dromen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze woonwinkels en ontdek alle mogelijkheden of bestel opbergkast Elements van XOOON zoals getoond online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620347
Breedte 90 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Naturel
Merk XOOON
Woonstijl Modern
Barcode 8719911525640
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer