Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • XOOON Elements Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

XOOON Elements Opbergkast

Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Elements Opbergkast

Opbergkast Elements van XOOON is van toegevoegde waarde aan ieder interieur. De kast is opgebouwd uit verschillende elementen en kan daardoor helemaal naar wens worden samengesteld. De eikenhouten elementen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zoals getoond in naturel of in de kleur onyx. Deze binnenkant van deze elementen wordt afgewerkt in de kleuren groen of zwart. Getoond model is uitgevoerd zonder poten, maar kan ook met poten geleverd worden. Het open vak van de kast is uitgevoerd met geïntegreerde ledverlichting, een stijlvol en praktisch extraatje.

Meer weten over de mogelijkheden? Kom langs in onze woonwinkels! Hier vertellen onze collega’s je graag alles over de opties van opbergkast Elements van XOOON.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1620360
Breedte 60 cm
Hoogte 180 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Naturel
Merk XOOON
Woonstijl Modern
Barcode 8719911525985
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer