Skip to content
XOOON Elements Tv-meubel
XOOON Elements Tv-meubel
699.-
Vergroten
  • XOOON Elements Tv-meubel
1/4
Item 1 of 4

XOOON Elements Tv-meubel

699.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over XOOON Elements Tv-meubel

Tv-meubel Elements van XOOON geeft je de mogelijkheid om de interieurstylist in jezelf naar boven te halen. Het meubel is namelijk onderdeel van de Elements collectie, waarbij alle meubels worden opgebouwd uit verschillende elementen. Het is dus mogelijk het meubel helemaal naar jouw persoonlijke woonwensen aan te passen!

Het tv-meubel is vervaardigd van eikenfineer en is afgewerkt in een naturel kleur, maar kan ook in de kleur onyx geleverd worden. Voor de binnenkant kan gekozen worden uit lak groen of lak zwart. Aan het open vak is ledverlichting toegevoegd om zo je mooiste spullen te laten zien. De elementen met deurtje zijn voorzien van een legplank. Elements kan aan de muur bevestigd worden, maar is ook leverbaar met poten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze collega’s vertellen je graag alles over van tv-meubel Elements van XOOON. Of shop getoond model nu gemakkelijk online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 42260ONX
Breedte 150 cm
Hoogte 45 cm
Materiaal Eiken Fineer
Kleur Onyx
Merk XOOON
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer