Skip to content
XOOON Halmstad Dressoir
XOOON Halmstad Dressoir
Vergroten
  • XOOON Halmstad Dressoir
1/4
Item 1 of 4

XOOON Halmstad Dressoir

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Halmstad Dressoir

Dressoir Halmstad van XOOON is een rustiek dressoir met genoeg ruimte om spullen in op te bergen. Het dressoir is vervaardigd uit eikenhout en heeft drie deuren, een lade en open ruimte met LED verlichting. Doordat het dressoir hoog op zijn poten staat heeft het opbergmeubel een luchtige, Scandinavische uitstraling. Het dressoir kan uitgebreid worden met een opzetrek uit de Halmstad collectie.

Naast het getoonde dressoir is Halmstad ook verkrijgbaar als highboard, boekenkast en eettafel. Shop dressoir Halmstad van XOOON online en in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602509
Breedte 160 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout, HPL
Kleur Choco Brown
Merk XOOON
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer