Skip to content
XOOON Halmstad Tv-meubel
XOOON Halmstad Tv-meubel
899.-
Vergroten
  • XOOON Halmstad Tv-meubel
1/3
Item 1 of 3

XOOON Halmstad Tv-meubel

899.-
Levertijd: 1-2 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Halmstad Tv-meubel

Dressoir Halmstad van XOOON is een rustiek dressoir met genoeg ruimte om spullen in op te bergen. Het dressoir is vervaardigd uit eikenhout en heeft twee deuren, een lade en open ruimte met LED verlichting. Doordat het dressoir hoog op zijn poten staat heeft het opbergmeubel een luchtige, Scandinavische uitstraling.

Naast het getoonde dressoir is Halmstad ook verkrijgbaar als opbergkast, boekenkast en eettafel. Shop dressoir Halmstad van XOOON exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 40697BRL
Breedte 160 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout, HPL
Kleur Choco Brown
Merk XOOON
Woonstijl  Modern
Barcode 8719185997815
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer