Skip to content
XOOON Modali Natural TV-meubel
XOOON Modali Natural TV-meubel
1099.-
Vergroten
  • XOOON Modali Natural TV-meubel
1/4
Item 1 of 4

XOOON Modali Natural TV-meubel

1099.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over XOOON Modali Natural TV-meubel

Slank en stijlvol: TV-meubel Modali uit het gelijknamige meubelprogramma van XOOON is een fijne basis in de zithoek. Zo heb je alles bij de hand om je favoriete serie te kijken. 

De tv-kast is 190 cm breed en is voorzien van een lade en een klep waar voldoende ruimte is voor de afstandsbediening, kabels en andere tv-benodigdheden, maar ook voor een zacht plaid en andere items die je graag dicht bij de televisie opbergt. Modali staat op een zwart metalen slede onderstel. Naast getoonde uitvoering in naturelkleurig eikenfineer is Modali tevens verkrijgbaar in andere uitvoeringen.

Shop getoonde XOOON Modali tv-meubel direct online, of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 45879NAT
Breedte 190 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 46 cm
Materiaal Eikenfineer, Metaal
Kleur Natural
Montage Zelfmontage
Merk XOOON
Woonstijl Modern

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer